Ochrana osobních údajů

Potřebujete poradit?
Vážíme si Vaší důvěry a chráníme Vaše osobní údaje před zneužitím. Firma Sakypaky s.r.o. (dále jen SAKYPAKY) shromažďuje Vaše data výhradně pro zkvalitnění svých služeb. Veškeré informace o Vaší osobě používáme pouze pro svou interní potřebu a neposkytujeme je žádné třetí osobě.

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Veškeré údaje získané od zákazníků užíváme výhradně pro vnitřní potřebu a neposkytujeme je třetím osobám. Výjimkou jsou dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v takovém rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládají SAKYPAKY  s jejich osobními údaji výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Data, která  jsou uchovávána,  nejsou sdíleny s aplikacemi třetích osob s výjimkou serveru Heureka.cz, kterému je poskytnut váš email za účelem odeslání a zpracování dotazníku týkajícího se spokojenosti s našimi službami.
SAKYPAKY  je ve smyslu § 5 odst. 5 zák. o ochraně osobních údajů oprávněna za účelem nabízení obchodu a služeb subjektu údajů jako správce jeho osobních údajů získaných v souvislosti se svojí činností použít jeho jméno, příjmení a adresu. Tyto osobní údaje je možno na písemnou žádost zákazníka vymazat z databáze. Správce osobních údajů poté nesmí dále uvedené údaje zpracovávat.
Stanete-li se zákazníkem internetového obchodu sakypaky.cz , dáváte již při objednávce souhlas s tím, že údaje o Vás a Vašich nákupech budou shromažďovány a používány. S těmito údaji je zacházeno výhradně dle zákona, jak je uvedeno výše.

Poskytování dat třetím osobám
Vaše údaje a data, která uvádíte na našem eshopu, jsou důvěrná a v žádném případě nejsou poskytována dalším subjektům mimo SAKYPAKY , s výjimkou partnerů zajišťujících platební styk jako jsou banky a úvěrové společnosti. Vždy však pouze v rámci jedné konkrétní platby s využitím těchto služeb a výhradně v mezích Zákona na ochranu osobních údajů.
SAKYPAKY poskytuje důvěryhodným třetím stranám a veřejnosti souhrnné statistické informace o zákaznících, návštěvnosti, obratu a některé další údaje. Tyto statistiky však nikdy neobsahují žádnou informaci, která by umožnila identifikovat jednotlivé zákazníky.
Sortiment máme skladem v ČR
SORTIMENT MÁME SKLADEM V ČR
Design Andy Bags je náš vlastní
DESIGN BATOHŮ JE
PRACÍ NAŠEHO TEAMU
Produkty promýšlíme do detailů
PRODUKTY PROMÝŠLÍME
DO DETAILŮ
Batohy děláme již více než 15 let
BATOHY DĚLÁME JIŽ
VÍCE NEŽ 15 LET

AKTUALITY

Všechny aktuality
13.11.

Doprava ZDARMA na celý týden!

Tento týden jedinečná šance! Nakupujte z pohodlí domova a ušetřete za dopravu.

15.07.

Školní kolekce SakyPaky

Představujeme zbrusu novou kolekci SakyPaky

20.05.

Nová kolekce Explore 2017

Prohlédněte si batohy s nejaktuálnější kolekce Explore

MenuX

InformaceX

Máte dotaz? Napište nám

Nebo volejte (+420) 774 616 119
Položky označené (*) je nutné vyplnit.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.